Hurner.hu

HÜRNER HWT 160 CS mechanikus tompahegesztőgép

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

HÜRNER HWT 160 CS mechanikus tompahegesztőgép

KHÜRNER HWT 160 CS szervóvezérlésű műhelyrendszer PE, PE 100 RC, PP és PVC-U, PVC-C csövek, szegmentált hajlítások és idomok gyártásához, széles alumínium markolatokkal felszerelve.

A gép szerkezete lehetővé teszi a csövek és idomok kezelését 32 (20) és 160 mm, 1” (½”) - 6” átmérőig bármilyen SDR aránnyal (PVC 160 mm max. SDR 13,6). A rendszer a 2006/42/EG gépgép irányelvnek megfelelően készült a későbbi előírásokkal. A gép masszív, deformációálló szerkezetű hegesztett és csavart tartókereten helyezkedik el. A rendszer mozgó kocsija és a tükör- és gyalukonzol precízen kialakított, nehéz, párhuzamos vezetőkön mozognak. A PTFE-bevonatú fűtőtest kézi behelyezése kényelmes. A pneumatikus henger azonnal eltávolítja a sínekből, lehetővé téve a cserét kevesebb mint 2 másodperc alatt.

A kétoldalas forgatható markolatokat akár 2 × 22,5 fokra is elforgathatók. Horizontális beállítási lehetőségük van, amely lehetővé teszi az összes eltérés kiegyenlítését.

A fűtőtest hőmérsékletét és a hegesztési erőt szervómotor pontosan szabályozza a normáknak megfelelően (DVS, UNI, WIS, NEN stb.). Az összes hegesztéssel kapcsolatos paramétert, amelyek fontosak a minőségi és ismételhető kapcsolat szempontjából, természetesen az egész folyamat során figyelemmel kísérik és egy belső memóriában tárolják, amelynek kapacitása 10 000 üzenet. A gép alapfelszereltségéhez egy magas felbontású érintőképernyővel rendelkező színes kijelző is tartozik.

Ez a berendezés lehetővé teszi az összes szükséges komponens paramétereinek beállítását és megjelenítését. Emellett a HWT 160 CS-t automatizált CNC rendszerként is használhatjuk, és a manuális hegesztőpulttal teljesen manuálisan is használható, maximális rugalmasságot biztosítva a műhelyalkalmazásokhoz. A lapos RFID technológiával történő felhasználó-azonosítás és hozzáférés-ellenőrzés egyedülálló a hegesztési technológiában, és nem támaszkodik vonalkódokra és szkennerekre, hanem a vezérlőegység számára hibátlan és felhasználóbarát RFID technológiával biztosítja az adatok elérését (kártya felhelyezése és az adatok beolvasása).

A bevált kézi szkenner opcionális felszerelésként is rendelhető. Az összes HÜRNER CNC hegesztőrendszer USB porttal is rendelkezik az USB pendrive-ra történő hegesztési adatok letöltéséhez rövid összefoglaló vagy kiterjesztett jelentés formájában PDF formátumban, vagy az adatok tárolásához HÜRNER DataWork Professional formátumban. Az alkalmazás QR kód szkennelési funkcióval rendelkezik a címken található, és lehetővé teszi a projekt és a hegesztési adatok teljes nyomon követését még a feladat befejezése után is.

Az optimális hegesztési eredmények eléréséhez további szervóhajtás is rendelhető.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCÓK

A GÉP MÉRETEI (SZ x M x Mkb 1100 × 1200 × 1050 mm
A GÉP ÖSSZSÚLYA430 kg
ÁRAMELLÁTÁS400 V, 50 Hz, (3 ph., PE)
A GÉP ÖSSZNÉVLEGES TELJESÍTMÉNYE6530 W
A FŰTŐTEST ÖSSZNÉVLEGES TELJESÍTMÉNYE4500 W
A BURKOLÓESZKÖZ NÉVLEGES TELJESÍTMÉNYE330 W
TÖMÖRÍTETT LEVEGŐmin. 6 bar, max. 14 bar (2:4:2)
HŐMÉRSÉKLETI TARTOMÁNY0 °C - 60 °C
A FŰTŐTEST HŐMÉRSÉKLETEmax. 280 °C
MŰKÖDÉSI TARTOMÁNYSzegmensek: 32 (20) - 160 mm | 1" (½") – 6"


HÜRNER - műanyag hegesztőgépek

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha

Szervíz formanyomtatvány

Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
E-mail Facebook Instagram Linked In