Hurner.hu

HÜRNER WhiteLine CNC ECO 2.0 tompahegesztő gép

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

HÜRNER WhiteLine CNC ECO 2.0 tompahegesztő gép

A HÜRNER CNC ECO 2.0 egy magas minőségű és tartós, új generációs CN-vezérelt műanyag cső tompahegesztő-gép, amely a gépekről szóló módosított 2006/42/EK irányelv vonatkozó rendelkezéseivel összhangban fejlesztettek ki. A berendezés kialakítása 40 és 1600 mm közötti külső átmérőjű csövek hegeszthetését teszi lehetővé 12 fő-gépház modell segítségével.

A hegesztő gép része egy saját burkolattal rendelkező, IP 54 besorolású behatásvédelemmel ellátott, akár 220 bar nyomást is kifejteni képes CNC hidraulikus vezérlő egység. A tapadásmentes bevonatú fűtőelem, a csővég-maró eszköz és a gépház is a hidraulikus vezérlő egységhez csatlakozik, így nincs szükség különálló áramelosztó rendszerre.

Továbbá, minden HÜRNER CNC ECO új generációs berendezés opcionálisan kiegészíthető egy hardveres bemeneti feszültségmérő, amely rögzíteni tudja a felvett feszültségeket.

A fűtőelem hőmérséklet- és a nyomás szabályozása a hegesztési folyamat során a vonatkozó szabványok (DVS, UNI, WIS, NEN, stb.) előírásainak megfelelően valósul meg. Természetesen minden, a jó minőségű és megismételhető illesztéshez szükséges hegesztési paraméter nyomon követhető a folyamat teljes időtartama alatt és mentésre kerül a 10.000 jelentés kapacitású belső memóriában.

Teljesen egyedi és tompahegesztő berendezésben példátlan módon ezek a gépek a korábbiaktól eltérően nem vonalkódok és szkennerek segítségével azonosítják a felhasználót és szabályozzák a hozzáférést, hanem a teljesen hibabiztos és rendkívül felhasználóbarát RFID technológia Alkalmazásával továbbítják az adatokat a hidraulikus vezérlő egység felé.

Természetesen a bevált beviteli eszközök, a szkenner toll és a kézi szkenner, továbbra is rendelkezésre állnak. Minden HÜRNER CNC ECO gép rendelkezik egy USB interfész porttal is, amely segítségével a hegesztési adatok rövid kivonat vagy bővített jelentés formájában, PDF formátumban letölthetők egy pendrive-ra vagy HÜRNER DataWork formátumban archiválhatók.

Minden CNC ECO + 2.0 modellváltozatú berendezés rendelkezik továbbá egy HDC - HÜRNER Distance Control (távolság mérő) – érzékelő-rendszerrel, amely segítségével pontosan ellenőrizhető a hegesztés és a hegesztési folyamat előkészítésének helyessége.


tlacidlo na zvaracke


Mozgató nyomógomb

A berendezés fő-gépházán található HÜRNER mozgató nyomógomb segítségével a kocsi a gépház mellett állva is mozgatható. Ez lehetővé teszi a kényelmes hegesztést anélkül, hogy fel-alá kellene járkálni a hidraulikus vezérlő egység, illetve a gépház között.


hurner zvaracka na tupo stitok


Címkenyomtató és címkék

A külön megvásárolható, speciális címkenyomtató segítségével minden idom azonnal ellátható egy minőségi címkével, egy kopásálló műanyag matrica formájában, amely a szerelvények vagy idomok címkézésre használható.


hurner zvaracka na tupo displej


Előlap

A berendezés alapfelszereltségének része egy következő generációs, nagy felbontású, hőmérséklettartomány blokkal kibővített karakteres kijelző. Az újszerű GT billentyűzet lehetővé teszi mind a szükséges komponens paraméterek és nyomon követhetőségi adatok kényelmes bevitelét.


HÜRNER CNC ECO 2.0 jellemzők

Automatikus jegyzőkönyvezés 10,000 jegyzőkönyv
Adatbevitel RFID transzponder, kézi, vonalkód scanner
Rendszer önellenőrzése Hardveres bemeneti feszültség monitor2) adatrögzítéssel, rendszerellenőrzés, számítógépes karbantartás-menedzsment adatrögzítéssel
Hegesztő felügyeleti rendszer Hegesztési nyomásértékek, hegesztési idő, környezeti hőmérséklet, bemeneti feszültség, memóriavezérlő, motor üzemi hőmérséklet, fűtőelem hőmérséklet, karbantartás-menedzsment program, hegesztési úthossz
Nyomon követhetőség 32 alfanumerikus karakterből álló munka szám, RFID alapú ISO hegesztő azonosító kód, 20 és 15 karakter egyéb adat, ISO cső kódok, szerelvény adatok, cső hossz, időjárási viszonyok, kivitelező cég, idomszám, nyilvántartási szám, üzemeltető cég kijelzése
Hegesztési szabványok DVS, WIS, SEDIGAS, UNI, UNI, NEN, továbbiak igény szerint
Adatkimenet USB A port az adatátvitelhez rövid kivonat vagy bővített jelentés formájában, PDF formátumban pendrive-ra, vagy a címkenyomtató csatlakoztatásához, címkenyomtató menüvel; adatátvitel HÜRNER DataWork formátumban is lehetséges, CNC ECO 2.0 hatékony letöltő menüvel, időintervallum választással, munka szám választással, és a memóriában tárolt összes jelentés letöltésének lehetőségével
Nyelvek DE, EN, FR, BG, CS, ZH, NL, FI, GR, IT, NO, RO, SK, TR, RU, továbbiak igény esetén
Kijelző elemek Hatékony, nagy felbontású és hőmérséklet-tartomány blokkal kibővített kijelző, 8 mm betűmérettel, hegesztési diagram LED jelzőfényekkel
Egyéb Billentyűzet-váltás, menü-vezérelt jelentés felülvizsgálat keresés opcióval, ViewWeld funkció, interaktív kocsi mozgató nyomógomb gépházon, speciális memória biztonsági mentés funkció
Szabványok, jóváhagyások, minőség Gépekről szóló 2006/42/EK irányelv (vonatkozó rendelkezései), DVS 2207, WEEE Reg. sz. DE74849106, ISO 9001: 2008, RoHS megfélőség
Gyártói garancia 12 hónap

Műszaki adatok
BLUETOOTH csatlakozás
A jegyzőkönyvek gyors, egyszerű és biztonságos továbbítása bluetooth-on keresztül pdf formátumban vagy hurner datawork formátumban. Továbbá a következő adatok is lementhetők: a hegesztő kódja, gps kóordinátája a hegesztésnek. Végezetül biztonságosan elraktározva ahová csak Önnek lesz hozzáférése.

HÜRNER - műanyag hegesztőgépek

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha

Szervíz formanyomtatvány
katalog svářeček HURNER


hurner zvaranie na tupo
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
E-mail Facebook Instagram Linked In