Hurner.hu

7 fő előnye az új MINI présgépnek társaival szemben

A RIDGID a 2021-es év elején bejelentette az új RIDGID RP-219 présgépet, amely a világhírű Klauke gyártó együttműködésével jött létre. Az együttműködés minőségi, bevált gépet ígér hasznos funkciókkal elfogadható áron. A "bemutató termünkben" megvizsgáltuk a legnagyobb előnyeit, amelyeket minden szerelő értékelni fog.

A présgép a mini akkumulátoros modellek közé tartozik. Réz csöveknél 35 mm-ig, míg a többrétegű csöveknél akár 40 mm-ig is képes préselni. Az egyenes testnek és az alacsony súlynak köszönhetően ideális a szűk, nehezen elérhető helyeken akár fej fölött is. Természetesen elforgatható fejjel és automatikus visszahúzással (ACC) rendelkezik. A szerviz intervallum 32 000 ciklus. Ezen kívül 7 előnyt találtunk a présgépen, amelyek a MINI kategóriában is kiemelik a présgépet többi közül.


Ridgid rp 219 présgép

1. sz. kép - A présgép alapfelszereltésgben 3 préspofával, 18V akkumulátorral és töltőjével műanyag kofferben.A kofferben helyet kap az univerzális préspofa is a betétekkel együtt.

Legkönnyebb Mini présgép a piacon

Érthető, hogy a gyártók a tömeg folyamatos csökkentésére és a sebesség növelésére törekszenek. A RIDGID-nek sikerült újra egy kicsit csökkentenie, a présgép súlya mindössze 1,97 kg (még 18 V-os akkumulátorral is). Biztosan értékelni fogja a néhány gramm különbséget, ha egész nap nehéz pozíciókban és fej felett dolgozik.

Makita akkumulátor kompatibilitás

Alapfelszereltségben a présgéphez jár egy 18V 2.5Ah RIDGID akkumulátor, amely néhány száz préselést gond nélkül kibír. Ha szeretne egy tartalék akkumulátort, a présgép kompatibilis a Makita akkumulátorokkal (18 V), és akár 230 V-os hálózati adaptert is vásárolhat hozzá!

Elég 1 préspofa a présgéphez!

Ne cipeljen egy csomó vasat a bőröndjeiben! Az új présgép hatalmas előnye egy univerzális préspofának, lehetősége, amelyben csak az egyedi méretek és profilok betétjeit változtatja meg (TH, V, RF). Nincs szükség 2-3 plusz pofára, nehéz hordozó kofferre. A TH és V betétek összes átmérőjét beillesztheti az univerzális préspofába.

Van régi mini préspofája?

Van Mini préspofája más gyártóktól, és nem tudja, mit kezdjen velük, amikor új présgép vásárlása előtt áll? Ha a következő gyártóktól rendelkezik Mini préspofával: Rothenberger, Novopress, Milwaukee, Vetec és Hilti, felhasználhatja őket az új RP-219 présgéppel. Ha esetleg az Ön préspofái nem szerepelnek a listán vegye fel velünk a kapcsolatot és együtt megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.

Aplikáció és kijelző - információk a présgépről

Figyelje a szervizciklusok számát, az akkumulátor állapotát a praktikus kijelzőn, közvetlenül a présgépen. Ezen kívül a kijelző megerősíti a présgép helyes működését a megfelelő nyomás elérésével.
A Bluetooth kapcsolatnak és a RIDGID Link alkalmazásnak (Android, Apple) köszönhetően ezek az adatok mobiltelefonján is elérhetők. Többek között látható a préselések száma és a présgép helyzete. Valójában a mobiltelefon helyzetét jeleníti meg, viszont ha a présgépet több szerelő használja, így leellenőrizhető hol préselt, melyik szerelő. Okos és méltó a 21. századhoz.

RIDGID RP 219 présgép
RIDGID RP 219 présgép
RIDGID RP 219 présgép
2. sz. kép - Megjeleníti a ciklusok számát, a nyomást és a helyes prést

Töltse a gépét bármikor még az autóban is!

A RIDGID présgép csomag tartalmaz egy 12 V-os autótöltőt is az autó szivargyújtójából való töltésére. Az akkumulátort feltöltheti bármikor és bárhol. Például a szerelésre tartó úton.

Sok funkció verhetetlen áron

A Makitával való kompatibilitás, a Bluetooth, az univerzális préspofa, a 12 V-os autós töltő, a 32 000 ciklus utáni szervizelés jelenti a legértékesebb prémium előnyöket minden profi számára, aki préselésből él, de azoknak is, akik még csak most kezdenek.

Mindezt elfogadható és verhetetlen áron kaphatja meg 329 400 Ft-tól. Három darab préspofát tartalmazó préskészletet, akkumulátort, töltőt, autós töltőt és műanyag koffert kap, 449 640 Ft-ért ÁFA nélkül.

Azok számára, akik műanyagot és rezet egyaránt préselnek, az univerzális préspofát javasoljuk, valamint a TH és V betétek használatát. A piacon a legolcsóbb szettet kapja, és minden egy helyen elfér.


RIDGID RP 219 présgép

4. számú kép - Minden egy kofferben: Présgép unevirzális préspofával és betétekkel TH 16-20-26, V 15-18-22, továbbá M 15-22-28 préspofákkal és Makita akkumulátorral

Újdonság, amelyet minden szerelő megirigyel

Az első tíz darab értékesítése után láthatjuk, hogy a RIDGID RP-219 présgép minden előnyének köszönhetően a piac egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb modelljévé vált. Bátran forduljon hozzánk bemutatóért, kölcsönzésért vagy személyre szabott árajánlatért.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakembereink örömmel adnak tanácsot, megmutatják a gépeket és segítenek a megfelelő műszaki megoldás megtervezésében. Hívjon minket 06 70 417 6555 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@antprofitools.hu e-mail címre.

RIDGID RP 219 présgép 4. számú kép - MINI présgép RP-219
RIDGID RP 219 présgép5. számú kép - Présgép szettben V 15-18-22 kofferben
RIDGID RP 219 présgép6. sz. kép - Minden egy kofferben: Présgép univerzális préspofával és betétekkel TH 16-20-26, V 15-18-22 továbbá M 15-22-28 préspofákkal és Makita akkumulátorral
RIDGID RP 219 présgép7. sz. kép - Minden egy kofferben
RIDGID RP 219 présgép8. sz. kép - MAKITA akkumulátor kompatibilitás 18V, 3.0Ah
RIDGID RP 219 présgép

Elérhetőségek

Hivatalos forgalmazóant Profitools Kft. - Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk megtalálni Önnek a megfelelő megoldást

ant Profitools Kft.
Csőszerelő és csőmegmunkáló szerszámok


Levelezési cím:Gát utca 21.1095 BudapestMagyarország
06 70 365 9116
info@antprofitools.hu

Szervíz formanyomtatvány
katalog svářeček HURNER


hurner zvaranie na tupo
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
E-mail Facebook Instagram Linked In