Hurner.hu

A HST Pricon 2.0 kimagasló funkciói

40 év tapasztalata után egy innovatív csúcskategóriás elektrofitting hegesztőgépet dobott piacra a Hürner gyártó, új inverteres technológiával, amely a klasszikus transzformátort váltotta fel. A HST 300 Pricon 2.0 hegesztőgép így erősebb, de könnyebb is, mint a hagyományos típusok. Csak 11kg beleértve a hegesztő kábeleket. Alkalmas Ø 1600 mm-es csövek hegesztésére és GPS vevővel ellátva a varrat pontos helyzetének megadására.

hurner

A HURNER HST 300 PRICON az elektrofitting hegesztőgépek legmagasabb osztálya tele hasznos funkciókkal és új technológiákkal. Csak 11kg, viszont a kategóriájában a legnagyobb teljesítményt nyújtja. A hegesztőgép tartós váza és a robusztus kábelek hosszú élettartamot és alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak még nehéz építési körülmények között is. Az 5 méteres hálózati kábel és a 4 méteres hegesztő kábel kényelmes mozgásteret biztosít a munkaterületen. A HURNER elektrofitting hegesztőgépek a rendkívül egyszerű kezelésükről ismertek. A hegesztési jegyzőkönyvek USB-n, vagy Bluetooth-on keresztül már PDF formátumban is okostelefonra vagy számítógépre helyezhetők át. A GPS lehetővé teszi a hegesztési pozíció lokalizálását a hegesztési jegyzőkönyvben.

Ergonomikus markolat és váz

A kifinomult, ergonómiailag optimalizált markolat lehetővé teszi a hegesztőgép kényelmes áthelyezést még nehéz munkakörülmények között is. A markolat kialakítása lehetővé teszi a kábelköteg elhelyezését.

Beépített GPS és Bluetooth

Alapfelszereltség a GPS vevő, amely lehetővé teszi a hegesztés pontos helyének rögzítését a jegyzőkönyvben. A GPS koordináták később megkönnyítik az utólagos nyomvalazást és az adott kötés pontos helyzetét.

WeldTrace aplikáció Bluetooth-al

hurner

A HST 300 Pricon 2.0 következő fő előnye a hatékony adatletöltési lehetőség. A HÜRNER WeldTrace alkalmazás lehetővé teszi az összes hegesztési adat kényelmes és közvetlen átvitelét Bluetooth-on keresztül PDF formátumban, és egyéb más formátumokban, melyek könnyű további feldolgozást tesznek lehetővé.

A beépített Bluetooth csatlakozás lehetővé teszi a gyors és érintésnélküli adatátvitelt, így nincs szükség USB kulcsra és egyéb tárolóeszközre.

Az említett funkciókon kívül a gép képes QR kódot exportálni, mely egyszerűen a WeldTrace alkalmazásban kiolvasható.

Az új, továbbfejlesztett LED GT billentyűzet a szükséges paraméterek kényelmes bevitelét biztosítja.Az új képernyő magas felbontással rendelkezik, a hőmérsékletet nagyobb pontossággal jelzi és a szürke módban kiterjesztett működési funkciókkal még a ViewWeld üzenetek megjelenítésének lehetőségével is fel van szerelve.

Bármilyen kérdése merülne fel mi szívesen segítünk. A 06 70 417 6555 telefonszámon, vagy az info@antprofitools.hu email címen megtalál minket.
 

Szervíz formanyomtatvány

Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
E-mail Facebook Instagram Linked In